1 ـ هدف و دامنه كاربرد در اين آئين كار استاندارد و ضوابط كلي مربوط به ساختمان , تاسيسات , تجهيزات فني بهداشت و نگهداري در سردخانههاي ثابت كه بمنظور نگهداري مواد غذائي و كشاورزي ساخته ميشوند بيان ميگردد . 2 ـ تعريفها و اصطلاح ها 2-1- تعريف بارها 2-1-1- بار برودتي ـ باريست كه در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد ميشود . 2-1-2- بار ناشي از كالا ـ باريست كه بايد در واحد زمان از كالا گرفته شود تا به درجه حرارت مورد نظر برسد . 2- .




دانلود سرا

دانلود مقاله و تحقیق کاربرد تکنولوژی شناسایی فرکانس رادیویی RFID وارتباط حوزه نزدیک NFC در بانکداری الکترونیک

پاورپوینت بزهكاري 45 اسلاید

دانلود پروژه طراحي شاخص هاي ارزيابي اقتصادي ( روش تحقیق )

دانلود پاورپوینت معماری اتروسکها

دانلود تحقیق روانشناسی جرم

دانلود تحقیق آئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذائي

پاورپوینت آزمایش های قیر و آسفالت (1)

نگهداري ,ـ ,بهداشت ,كه ,غذائي ,فني ,فني بهداشت ,بهداشت و ,و نگهداري ,2 1 ,تجهيزات فني ,ساختمان، تاسيسات، تجهيزات

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گردشگری دلتا سکوی چهارم new-music-94 هر نوع اطلاعاتی loveburned داستانهای کودکانه با آیسان آسان دانلود خلاصه کتاب قواعد فقه 1 محقق داماد پیام نور push-notification اتل متل یه قصه